Lachlan Reed, campió d'Espanya

16/03/2021
LACHLAN Reed (4rt ESO);

Després d'un any sense competició en categories d'edats, la natació catalana de categoria infantil ha participat al CAMPIONAT D'ESPANYA de NATACIÓ INFANTIL que s'ha celebrat a Màlaga del 05 al 7 de març de 2021. El balanç d'aquesta primera competició és molt bo per la natació de casa nostra i és que el CN Banyoles s'ha proclamat Campió d'Espanya en categoria masculina amb tan sols 2 nedadors i un d'ells és l'alumne de l'Institut Jaume Vicens Vives Lachlan Reed i nedador del CN Banyoles (4rt ESO).

A nivell individual, Lachey va participar en el CAMPIONAT D'ESPANYA de NATACIÓ INFANTIL en 4 proves aconseguint 2 MEDALLES d'OR i 2 MEDALLES de PLATA, fet que l'ha permès proclamar-se com a DOBLE CAMPIÓ d'Espanya en 100m i 200m braça així com DOBLE SUBCAMPIÓ d'Espanya en 200m i 400m estils. Reed va superar en 2 de les proves les seves millors marques personals.

Els resultats i classificacions de cada prova en les que ha participat han estat:

🥇  - 1r CAMPIÓ d'ESPANYA en 100m braça (va fer un temps de 1:05.67 - tenia 1:06.49)

🥈  - 2n SUBCAMPIO d'ESPANYA en 200m Estils (va fer un temps de 2:11.65 - tenia 2:10.68)

Un èxit però, que no sorprèn gaire, ja que el currículum del nedador deixava entreveure en categories inferiors i en les grans competicions que ha participat durant tota aquesta temporada tan especial degut a la pandemia, que tindria en aquests Campionats d'Espanya una projecció important on l’esforç, l’entrenament i la perseverança han estat i son les bases d'en Lachey.